Algemene Voorwaarden

Let op! Op dit moment zijn er bij ons nog geen douches aanwezig, deze zullen eind september geplaatst worden. De meeste sporters nemen nu een droog shirt mee en gaan daarna lekker/rustig thuis douchen.

Algemene Voorwaarden van WattWorks, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Vossen & Bossen Sports v.o.f. op het adres: Van Hallstraat 9 in Amsterdam.  Ons Kamer van Koophandel-nummer is: 65031660 en het BTW-nummer: NL855953809B01. Wanneer je lid wordt van WattWorks, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Begrippen

Sporter: een doelgerichte sporter: wil in weinig tijd maximaal resultaat bereiken op zijn eigen niveau. Is lid van WattWorks.

WattWorks abonnement: Elke week (5x p.m.)/ Onbeperkt trainen bij WattWorks en betalen per maand

Training: 60 of 75 minuten trainen op of naast de Wattbike bij WattWorks, waar een verantwoorde warming-up en cooling down onderdeel van is.

Credit: één credit staat gelijk aan één training

Vergoedingen: De prijzen die je betaalt voor een abonnement/strippenkaart, deze worden naar buiten gebracht als inclusief btw prijzen.

WattWorks Trainer: De ervaren sporter die training geeft aan een groep sporters bij WattWorks

WattWorks Trainingen

 • We bieden verschillende type trainingen aan, op alle verschillende trainingen zijn dezelfde voorwaarden van toepassing.
 • Het bijwonen van trainingen is geheel op eigen risico. Houd er rekening mee dat de trainingen intensief zijn, maar je ten aller tijden voor jezelf verantwoordelijk bent.
 • Fit blijven doe je het hele jaar door. Abonnement verlengen automatisch maar zijn maandelijks opzegbaar (één maand uitschrijf termijn).
 • Vergoedingen voor een strippenkaart worden vóóraf betaald via een van de volgende mogelijkheden: Ideal op onze website (wattworks.nl), per bankoverschrijving of pin. Gespreid betalen is ook mogelijk via onze abonnementsvorm.
 • We storten geen geld terug nadat je een strippenkaart hebt geboekt. Mochten de trainingen je niet bevallen, laat dit ons dan vooral weten. Kunnen we echt niets voor je betekenen en wil je jouw strippenkaart niet meer afmaken, dan mag je je credits overdoen aan een bekende. Hiervoor rekenen we eenmalige administratiekosten van €15,-.
 • Bij langdurige ziekte is het mogelijk credits te bewaren tot je weer beter bent. Hiervoor moet je minimaal 2 trainingen achter elkaar hebben gemist. In zeer bijzondere gevallen betalen we je de vergoeding voor onze strippenkaart geheel of gedeeltelijk terug.
 • Wanneer je te laat bent voor een training, heeft de trainer het recht je te weigeren. Je krijgt geen credit wanneer je een training mist doordat je te laat was. Echter, in de meeste gevallen kun je vast nog wel (stilletjes) op een fiets gaan zitten.
 • Afmelden voor een training kan tot 5 uur van tevoren. Doe je dit tijdig, dan krijg je jouw credit terug en kan deze in dezelfde maand opnieuw ingepland worden.
 • Wanneer je je tijdens een van de trainingen bij WattWorks misdraagt en de training verstoort, mag de trainer je, nadat hij je eerst heeft verzocht je fatsoenlijk te gedragen, verbieden om de training en/of trainingen in de toekomst bij te worden.
 • Trainingen zijn geldig op naam van de sporter die zich aanvankelijk heeft ingeschreven. Trainingen zijn overdraagbaar op een ander persoon. Hiervoor rekenen we eenmalig €15,-.
 • Om een training bij te mogen wonen, geef je hierbij aan dat je, als sporter, niet lijdt aan een fysieke of psychische aandoening waardoor deelname aan onze trainingen schade op zou kunnen leveren aan jezelf. Ook neem je niet deel aan onze trainingen wanneer dit in tegenspraak is met medische adviezen. Wij zijn als WattWorks niet verantwoordelijk, maar zouden het natuurlijk wel heel erg vervelend vinden als er iets gebeurt.
 • Tijdens onze trainingen ben je zelf verantwoordelijk voor je spullen. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging aan meegebrachte fietsen, kleding, spullen of andere goederen.
 • Het kan zijn dat op bestellingen die worden gedaan vanuit het buitenland geen BTW in rekening is gebracht. Je doet onze cursussen echter in Nederland, daarom zullen we, als de BTW nog niet in rekening is gebracht, per factuur de verschuldigde BTW nog in rekening brengen.
 • Voor andere producten, zoals bijvoorbeeld Garmin computers of voedingswaren, kunnen andere voorwaarden gelden

WattWorks – Maandelijks Abonnement

 • Dit abonnement biedt jou 5 trainingen per maand voor €59,- of onbeperkt trainen voor €79,- per maand.
 • Je betaalt maandelijks per automatische incasso. Het bedrag zal, afhankelijk van jouw bank, rond de 21e van de maand worden afgeschreven.
 • Je kunt overgebleven credits niet meenemen naar de volgende maand, je behoudt wel de flexibiliteit om jezelf binnen dezelfde maand uit- en in- te schrijven.
 • De minimale termijn is een volledige kalender maand.  Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.
 • Opzeggen doe je door jezelf uiterlijk één maand voor het einde van de kalendermaand uit te schrijven. Wil je bijvoorbeeld vanaf oktober stoppen, dan horen we dit graag vóór september. Dit doe je door een mail te sturen naar: info@wattworks.nl

Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden ontheft je van elke aansprakelijkheid van declaraties, dervingen, kosten of onkosten als het gaat om claims met betrekking tot de dood, persoonlijk letsel, geheel of gedeeltelijke invaliditeit of schade aan eigendommen. Deze bepaling is ook uitdrukkelijk van toepassing op de erfgenamen van de abonnee en familieleden, kennissen, vrienden en anderen.

Tot slot, door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden abonneer je je gelijk voor onze nieuwsbrief vol met interessante weetjes, artikelen, aanbiedingen en informatie. Die wil je niet missen. Toch is het altijd mogelijk om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief!

Onze Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.